Libijski ugovor je za SCT "posao stoljeća"

Bez autora
Jun 20 2010

Slovenska građevinska kompanija SCT potpisala je posljednjih mjeseci ugovore vrijedne više od milijardu eura za izgradnju autocesta u Libiji. U pitanju je "posao stoljeća". Do sada je ugovoreno poslova za 1,15 milijardi eura, ali se očekuju i novi ugovori. Dio ugovora, vrijednih 330 milijuna dolara, potpisan je još u ožujku, a glavnina od 824 milijun jučer. Vrijednost posla najvjerojatnije će dostići 2 milijarde eura. SCT se nada da će radove početi uskoro, čim dobije bankarske garancije. Posao je toliki da će SCT pozvati i druge slovenske građevinske kompanije da u njemu sudjeluju.

Libijski ugovor je za SCT Slovenska građevinska kompanija SCT potpisala je posljednjih mjeseci ugovore vrijedne više od milijardu eura za izgradnju autocesta u Libiji.

Direktor kompanije Ivan Zidar kazao je da je u pitanju "posao stoljeća" precizirajući da je do sada ugovoreno poslova za 1,15 milijardi eura, ali se očekuju i novi ugovori, prenosi Tanjug.

"Dio ugovora, vrijednih 330 milijuna dolara, potpisan je još u ožujku, a glavnina od 824 milijun jučer", precizirao je Zidar, navodeći da će vrijednost posla najvjerojatnije dostići 2 milijarde eura.

SCT se nada da će radove početi uskoro, čim dobije bankarske garancije, rekao je Zidar. On je naglasio da je posao toliki da će SCT pozvati i druge slovenske građevinske kompanije da u njemu sudjeluju.
 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik