Međunarodni sajam industrije autodobavljača jugositočne Evrope - See auto compo net

Bez autora
May 19 2010

Grad Kragujevac će u periodu od 19. do 21. maja 2010. godine biti domaćin Prvog međunarodnog sajma proizvočaca auto komponenti Jugiostočne Evrope – SEE Auto Compo Net 2010.SEE Auto Compo Net 2010 sajam će, na ovim prostorima, biti najznačajniji specijalizovani sajam proizvođaca auto komponenti iz Srbije i Jugoistočne Evrope u 2010. godini. Ovaj sajam će postati centralno mesto okupljanja dobavljača, kupaca i menadžera zajedno sa korisnicima proizvoda i usluga za proizvodnju, održavanje i servis automobila i komercijalnih vozila...

Međunarodni sajam industrije autodobavljača jugositočne Evrope  - See auto compo netGrad Kragujevac će u periodu od 19. do 21. maja 2010. godine biti domaćin Prvog međunarodnog sajma proizvočaca auto komponenti Jugiostočne Evrope – SEE Auto Compo Net 2010.

Pokrovitelji ove sajamske manifestacije su Privredna komora Srbije, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza – SIEPA, Grad Kragujevac i Projekat za ravoj konkurentnosti i promociju izvoza – SECEP.

SEE Auto Compo Net 2010 sajam će, na ovim prostorima, biti najznačajniji specijalizovani sajam proizvođaca auto komponenti iz Srbije i Jugoistočne Evrope u 2010. godini. Ovaj sajam će postati centralno mesto okupljanja dobavljača, kupaca i menadžera zajedno sa korisnicima proizvoda i usluga za proizvodnju, održavanje i servis automobila i komercijalnih vozila.

Ovaj sajam je trodnevna manifestacija čiji će prateći sadržaj činiti: okrugli stolovi, prezentacije, program razvoja dobavljčca, "Susret sa kupcima" i dr. Očekuju se izlagači proizvođaca auto komponenti Jugoistočne Evrope, pratećih industrija mašina i opreme, domaćih i međunarodnih organizacija i institucija za podršku razvoju autoindustrije, poslovnih asocijacija, privrednih komora i klastera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik