Obveznice od 1. jula

Bez autora
Jun 21 2010

Vlasnicima obveznica konvertovane devizne štednje kod banaka sa sjedištem van Crne Gore, četvrta rata počeće da se isplaćuje 1. jula u Crnogorskoj komercijalnoj banci. Vlasnici devizne štednje koji nijesu podigli drugu ratu, odnosno čije obveznice nijesu registrovane kod Centralne depozitarne agencije, moraju da se jave poslovnoj jednici CKB-a kod koje su podnijeli zahtjev za isplatu devizne štednje, gdje će dobiti potvrdu o konverziji štednje u obveznice. Banka će prethodno usaglasiti stanje na deviznoj partiji i evidentirati u knjižici iznos devizne štednje konvertovan u obveznice. U potvrdi su obavezno navedeni lični podaci vlasnika devizne štednje, kao i godišnje rate koje dospijevaju svakog 1. jula do 2017. godine. Obveznice devizne štednje mogu se naplatiti svakog radnog dana od osam do 16 sati, na određenim mjestima u svakom gradu Crne Gore, čije se adrese nalaze na sajtu Ministarstva finansija.

Obveznice od 1. julaVlasnicima obveznica konvertovane devizne štednje kod banaka sa sjedištem van Crne Gore, četvrta rata počeće da se isplaćuje 1. jula u Crnogorskoj komercijalnoj banci, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

"Vlasnici devizne štednje koji nijesu podigli drugu ratu, odnosno čije obveznice nijesu registrovane kod Centralne depozitarne agencije, moraju da se jave poslovnoj jednici CKB-a kod koje su podnijeli zahtjev za isplatu devizne štednje, gdje će dobiti potvrdu o konverziji štednje u obveznice", rekli su iz Ministarstva.

Banka će, kako su kazali, prethodno usaglasiti stanje na deviznoj partiji i evidentirati u knjižici iznos devizne štednje konvertovan u obveznice.

U potvrdi su obavezno navedeni lični podaci vlasnika devizne štednje, kao i godišnje rate koje dospijevaju svakog 1. jula do 2017. godine.

Obveznice devizne štednje mogu se naplatiti svakog radnog dana od osam do 16 sati, na određenim mjestima u svakom gradu Crne Gore, čije se adrese nalaze na sajtu Ministarstva finansija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik