Ratel doneo odluku po zahtevu Telenora

Bez autora
Jun 07 2010

Republička agencija za telekomunikacije (Ratel) Srbije donela je u ponedeljak odluku o ceni po kojoj će Telenor koristiti fiksnu telekomunikacionu infrastrukturu Telekoma Srbije. Tom odlukom se određuju uslovi i cene za usluge interkonekcije javnih fiksnih telekomunikacionih mreža, u delu terminiranja poziva, pristupnih tačaka i vodova za interkonekciju i cene pristupa infrastrukturi. Ratel nije saopstio po kojoj ceni će Telenor koristiti Telekomovu infrastruktruru da bi mogao da pruža usluge fiksne telefonije građanima Srbije. Telekomu Srbije i kompaniji Telenor, kako je rečeno agenciji Beta, odluka Ratela je već dostavljena i te dve kompanije imaju rok od 30 dana da urede međusobne odnose, pod pretnjom prinudnog izvršenja.

Ratel doneo odluku po zahtevu TelenoraRepublička agencija za telekomunikacije (Ratel) Srbije donela je u ponedeljak odluku o ceni po kojoj će Telenor koristiti fiksnu telekomunikacionu infrastrukturu Telekoma Srbije.

Kako se navodi u saopštenju Ratela, tom odlukom se određuju uslovi i cene za usluge interkonekcije javnih fiksnih telekomunikacionih mreža, u delu terminiranja poziva, pristupnih tačaka i vodova za interkonekciju i cene pristupa infrastrukturi.

Ratel nije saopstio po kojoj ceni će Telenor koristiti Telekomovu infrastruktruru da bi mogao da pruža usluge fiksne telefonije građanima Srbije.

Telekomu Srbije i kompaniji Telenor, kako je rečeno agenciji Beta, odluka Ratela je već dostavljena i te dve kompanije imaju rok od 30 dana da urede međusobne odnose, pod pretnjom prinudnog izvršenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik