Uz Delta Generali putno osiguranje, poklon osiguranje stana

Bez autora
Jun 21 2010

Kompanija Delta Generali osiguranje saopštila je da će građanima koji do 30. septembra kupe polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja pokloniti osiguranje stana za vreme boravka u inostranstvu. Time će osiguranici moći da dobiju odštetu do 1.250 evra u slučaju provale u stan, odnosno do 20.000 evra ako izbije požar ili na drugi način bude ugrožena građevinska vrednost stambenog objekta. Kompanija Delta Generali osiguranje je u 2009. godinu je zavrsila sa više od 50 odsto učešća u tržištu putnog zdravstenog osiguranja u Srbiji, sa oko 350.000 osiguranih osoba. Tokom prvih pet meseci 2010, zabeležen je rast ukupnog broja prodatih polisa za oko četiri odsto u odnosu na isti period 2009. godine. Polisa putnog zdravstvenog osiguranja pruža maksimalno pokriće troškova u iznosu do 35.000 evra.

Uz Delta Generali putno osiguranje, poklon osiguranje stanaKompanija Delta Generali osiguranje saopštila je da će građanima koji do 30. septembra kupe polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja pokloniti osiguranje stana za vreme boravka u inostranstvu.

Kako se navodi u saopštenju, time će osiguranici moći da dobiju odštetu do 1.250 evra u slučaju provale u stan, odnosno do 20.000 evra ako izbije požar ili na drugi način bude ugrožena građevinska vrednost stambenog objekta.

Kompanija Delta Generali osiguranje je u 2009. godinu je zavrsila sa više od 50 odsto učešća u tržištu putnog zdravstenog osiguranja u Srbiji, sa oko 350.000 osiguranih osoba. Kako se dodaje, tokom prvih
pet meseci 2010, zabeležen je rast ukupnog broja prodatih polisa za oko četiri odsto u odnosu na isti period 2009. godine.

Polisa putnog zdravstvenog osiguranja pruža maksimalno pokriće troškova u iznosu do 35.000 evra, naveli su u Delta Generali osiguranju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik