Za šest godina oko pola miliona noćenja u Maestralu

Bez autora
Jun 20 2010

Slovenačka kompanija Hit, koja šest godina upravlja hotelom Maestral, dala je veliki doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore. U tom periodu Maestral je ugostio više od 100 hiljada turista, koji su ostvarili blizu pola miliona noćenja. Nakon intenzivnih radova za vrijeme zime i proljeća, Maestral je proširio svoje kapacitete za 24 sobe i devet luksuzno opremljenih apartmana, dok su novi, savremeni izgled, dobili recepcija, aperitiv bar i sale za kongresnu djelatnost. Hotel sada raspolaže sa 214 soba i apartmana, sa ukupno 415 kreveta. U sklopu rekonstrukcije izgrađen je i apartman Rojal, površine 200 metara kvadratnih.

Za šest godina oko pola miliona noćenja u MaestraluSlovenačka kompanija Hit, koja šest godina upravlja hotelom Maestral, dala je veliki doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore, saopštili su njeni predstavnici.

Oni su na otvaranju renoviranog dijela hotela precizirali da je u tom periodu Maestral ugostio više od 100 hiljada turista, koji su ostvarili blizu pola miliona noćenja.

- Nakon intenzivnih radova za vrijeme zime i proljeća, Maestral je proširio svoje kapacitete za 24 sobe i devet luksuzno opremljenih apartmana, dok su novi, savremeni izgled, dobili recepcija, aperitiv bar i sale za kongresnu djelatnost, kazao je izvršni direktor, Danijel Mlečnik.

On je rekao da hotel sada raspolaže sa 214 soba i apartmana, sa ukupno 415 kreveta. U sklopu rekonstrukcije izgrađen je i apartman Rojal, površine 200 metara kvadratnih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik