ZABA: Do 15. srpnja bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva

Bez autora
Jun 21 2010

Zagrebačka banka do 15. srpnja neće naplaćivati naknadu za obradu kreditnog zahtjeva za sve vrste stambenih kredita objedinjenih u stambeno-kreditnom programu »Dom po mom«, kao i za nedavno ponuđene Zelene kredite. »Dom po mom« se sastoji od povoljnih stambenih kredita za razne namjene, kojima Zaba prati klijente od izgradnje ili kupnje stambenog prostora do njegova opremanja. Do 15. srpnja bez naknade za obradu su i novi Zabini Zeleni krediti za kupnju ili gradnju niskoenergetske stambene nekretnine te za poboljšanje energetske učinkovitosti na postojećem objektu. U prva četiri mjeseca ove godine Zaba je isplatila gotovo pola milijarde kuna stambenih kredita, što je porast od gotovo 10 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

ZABA: Do 15. srpnja bez naknade za obradu kreditnog zahtjevaZagrebačka banka do 15. srpnja neće naplaćivati naknadu za obradu kreditnog zahtjeva za sve vrste stambenih kredita objedinjenih u stambeno-kreditnom programu »Dom po mom«, kao i za nedavno ponuđene Zelene kredite.

»Dom po mom« se sastoji od povoljnih stambenih kredita za razne namjene, kojima Zaba prati klijente od izgradnje ili kupnje stambenog prostora do njegova opremanja.

Do 15. srpnja bez naknade za obradu su i novi Zabini Zeleni krediti za kupnju ili gradnju niskoenergetske stambene nekretnine te za poboljšanje energetske učinkovitosti na postojećem objektu. U prva četiri mjeseca ove godine Zaba je isplatila gotovo pola milijarde kuna stambenih kredita, što je porast od gotovo 10 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik