Jeftino do keša iz inostranstva

Bez autora
May 26 2010

Komercijalna banka je jedina banka koja posluje na srpskom tržištu, a pruža usluge transfera novca iz inostranstva. To radi preko svoje poslovne jedinice za finansijske usluge u Frankfurtu. Poslovna jedinica u Frankfurtu omogućava transfer novca iz Evropske unije u Srbiju, kao i posredovanje kod otvaranja deviznih računa. Prednost korišćenja ovih usluga je najjeftiniji transfer, pri čemu možete uštedeti oko 20 evra po transferu. Primalac raspolaže sredstvima u toku istog radnog dana kada su transferisana sredstva na račun poslovne jedinice, a transfer traje 2 do 3 dana. Ukoliko pošiljalac obavlja transfer kao pomoć članu najuže porodice, može da ostvari povraćaj poreza za prethodnu kalendarsku godinu u Nemačkoj. Pogodnost je i to što Poslovna jedinica u Frankfurtu ne naplaćuje uslugu za transfer novca. Transfer novca sa „računa na račun” fizičko lice može da obavi iz bilo kog mesta u EU, pri čemu se pošiljalac identifikuje samo jednom. Za pravna lica ovo je najjeftiniji način transfera novca u Srbiju (iznos provizije od 5 do 9 evra), dok je prosečna provizija banaka i drugih finansijskih institucija u EU 0,15 odsto od iznosa transfera.

Jeftino do keša iz inostranstvaKomercijalna banka je jedina banka koja posluje na srpskom tržištu, a pruža usluge transfera novca iz inostranstva. To radi preko svoje poslovne jedinice za finansijske usluge u Frankfurtu.

Poslovna jedinica u Frankfurtu omogućava transfer novca iz Evropske unije u Srbiju, kao i posredovanje kod otvaranja deviznih računa. Prednost korišćenja ovih usluga je najjeftiniji transfer, pri čemu možete uštedeti oko 20 evra po transferu.

- Primalac raspolaže sredstvima u toku istog radnog dana kada su transferisana sredstva na račun poslovne jedinice, a transfer traje 2 do 3 dana - kažu iz Poslovne jedinice u Frankfurtu.

Ukoliko pošiljalac obavlja transfer kao pomoć članu najuže porodice, može da ostvari povraćaj poreza za prethodnu kalendarsku godinu u Nemačkoj. Pogodnost je i to što Poslovna jedinica u Frankfurtu ne naplaćuje uslugu za transfer novca. Transfer novca sa „računa na račun” fizičko lice može da obavi iz bilo kog mesta u EU, pri čemu se pošiljalac identifikuje samo jednom.

Za pravna lica ovo je najjeftiniji način transfera novca u Srbiju (iznos provizije od 5 do 9 evra), dok je prosečna provizija banaka i drugih finansijskih institucija u EU 0,15 odsto od iznosa transfera.

Pošiljalac sredstava ne mora lično da dolazi u Frankfurt, već je važno da kontaktira ovu poslovnu jedinicu zbog tačnih informacija (info@kombank.de).

Komercijalna banka slavi 40 godina

U 2010. godini Komercijalna banka AD Beograd puni 40 godina. Jubilej banka dočekuje sa odličnim poslovnim rezultatima, a u rođendanskoj godini rešila je da sve bude u znaku broja 40. U toku juna, jula, avgusta i septembra banka će organozovati brojne akcije u kojima će pomoći školarcima, najmlađim štedišama i nerazvijenim opštinama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik