"Lenovo" najbolji prozvođač računara

Bez autora
May 23 2010

Kompanija "Lenovo" je na konferenciji za medije pred novinarima iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije demonstrirala zašto je proglašena za najboljeg proizvođača računara prema izveštaju kompanije "Teknolodži biznis riserč" - TBR (Technology Business Research) zadužene za istraživanje zadovoljstva biznis korisnika informatičkom (IT) opremom. Ta kompanija je u „Studiji o korporativnom ponašanju prilikom kupovine IT opreme i zadovoljstvu korisnika prenosivih i stonih računara za treći i četvrti kvartal 2009. godine" proglasila "Lenovo" najboljim proizvođačem računara, čime je još jednom potvrđena njegova pozicija tehnološkog lidera u industriji personalnih kompjutera. U izveštaju su naglašene velike prednosti "Lenova" u odnosu na konkurenciju u pogledu visokog kvaliteta računara, usluga koje se nude i podrške korisnicima.

"Lenovo" najbolji prozvođač računaraKompanija "Lenovo" je na konferenciji za medije pred novinarima iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije demonstrirala zašto je proglašena za najboljeg proizvođača računara prema izveštaju kompanije "Teknolodži biznis riserč" - TBR (Technology Business Research) zadužene za istraživanje zadovoljstva biznis korisnika informatičkom (IT) opremom.

Ta kompanija je u „Studiji o korporativnom ponašanju prilikom kupovine IT opreme i zadovoljstvu korisnika prenosivih i stonih računara za treći i četvrti kvartal 2009. godine" proglasila "Lenovo" najboljim proizvođačem računara, čime je još jednom potvrđena njegova pozicija tehnološkog lidera u industriji personalnih kompjutera.

U izveštaju su naglašene velike prednosti "Lenova" u odnosu na konkurenciju u pogledu visokog kvaliteta računara, usluga koje se nude i podrške korisnicima.

Vrhunski stručnjak i tehnički direktor globalnog istraživačkog centra "Lenova" Kevin Bek (Beck) okupljenim novinarima demonstrirao je prednosti proizvoda "Lenova". On je posebno ukazao na inovativni dizajn, sa naglaskom na kvalitetu i pouzdanosti, koji doprinose njihovoj sveukupnoj upotrebnoj vrednosti, navedeno je u saopštenju beogradskog predstavništva "Lenova".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik