Nova „opel zafira” bez „fleksdor” vrata

Bez autora
May 30 2010

Poslednje špijunske fotografije potvrdile su da nova „opel zafira” neće imati revolucionarna „fleksdor” vrata predstavljena na drugoj generaciji „merive”. Sistem sa zadnjim „kačenjem” vrata se pokazao kao prekomplikovan za sedmosed „zafiru”, baziranoj na novoj „astri”. „Opelovi” stručnjaci su više pažnje posvetili unutrašnjosti sa potpuno novim sistemom sedišta postavljenih u tri reda. Svako sedište će biti zasebno, a ona u drugom i trećem redu mogu kompletno da se „spakuju” kako bi se dobio ravan pod. Treća generacija „zafire” premijeru će imati 2011, dok bi prodaja trebalo da počne 2012. godine. Izvor iz „Opela” međutim kaže da će se „fleksdor” vrata koristiti na drugim modelima iz grupacije „Dženeral motors”.

Nova „opel zafira” bez „fleksdor” vrataPoslednje špijunske fotografije potvrdile su da nova „opel zafira” neće imati revolucionarna „fleksdor” vrata predstavljena na drugoj generaciji „merive”.

Sistem sa zadnjim „kačenjem” vrata se pokazao kao prekomplikovan za sedmosed „zafiru”, baziranoj na novoj „astri”. „Opelovi” stručnjaci su više pažnje posvetili unutrašnjosti sa potpuno novim sistemom sedišta postavljenih u tri reda.

Svako sedište će biti zasebno, a ona u drugom i trećem redu mogu kompletno da se „spakuju” kako bi se dobio ravan pod.

Treća generacija „zafire” premijeru će imati 2011, dok bi prodaja trebalo da počne 2012. godine. Izvor iz „Opela” međutim kaže da će se „fleksdor” vrata koristiti na drugim modelima iz grupacije „Dženeral motors”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik