Novi model Fiat-ovog automobila do sledećeg leta

Bez autora
May 26 2010

Radovi na rekonstrukciji pogona fabrike “Fiat automobili Srbija” u Kragujevcu veoma dobro napreduju i do sredine leta sledeće godine sve će biti spremno da iz tih pogona izađe novi model Fiat-ovog automobila. Sve ide svojim tempom. Izvode se radovi od preko 50 miliona evra na zameni svih krovova na starim objektima Zastavine fabrike, kako bi novi radnici koji budu ovde radili i proizvodili novi model, imali potpuno bolje uslove termičke zaštite. Radi se i o ekološki boljim standardima. Fabrika “Zastava” ima i pogon za prečišćavanje otpadnih voda, pa odpadne vode se neće izlivati u Lepenicu nego će ostati u krugu fabrike gde će se prečišćavati i tretirati na ekološki način. To sve će omogućiti ljudima, koji budu proizvodili nove automobile, da imaju daleko bolje uslove rada, da im bude toplije i zimi i leti, da nemaju nesnosne.

Novi model Fiat-ovog automobila do sledećeg letaRadovi na rekonstrukciji pogona fabrike “Fiat automobili Srbija” u Kragujevcu veoma dobro napreduju i do sredine leta sledeće godine sve će biti spremno da iz tih pogona izađe novi model Fiat-ovog automobila.

Sve ide svojim tempom. Izvode se radovi od preko 50 miliona evra na zameni svih krovova na starim objektima Zastavine fabrike, kako bi novi radnici koji budu ovde radili i proizvodili novi model, imali potpuno bolje uslove termičke zaštite. Radi se i o ekološki boljim standardima.

Fabrika “Zastava” ima i pogon za prečišćavanje otpadnih voda, pa odpadne vode se neće izlivati u Lepenicu nego će ostati u krugu fabrike gde će se prečišćavati i tretirati na ekološki način. To sve će omogućiti ljudima, koji budu proizvodili nove automobile, da imaju daleko bolje uslove rada, da im bude toplije i zimi i leti, da nemaju nesnosne.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik