Svestrani profesionalci

Bez autora
May 23 2010

„Lajfbuk“ je odnedavno jedini brend u kompletnoj ponudi prenosivih računara kompanije „Fudžicu“. Osvežen fudžicu lajfbuk portfolio obuhvata čitav dijapazon modela za svaku računarsku potrebu. Među njima su i dva nova modela A serije - svestrani lajfbuk A530 i AH530 prenosivi računari, projektovani, kako za poslovnu tako i za kućnu upotrebu. LCD ekrani ove serije su dijagonale 39,6 cm, široke orijentacije (16:9) i u sjajnoj ili antireflektujućoj izvedbi omogućuju komforan ergonomski rad. Preko ugrađenog HDMI interfejsa moguće je, takođe, i povezivanje sa eksternim ekranom visoke definicije (HD). Tu su i nezaobilazne mogućnosti bežičnog povezivanja WLAN, blutut i, opciono, ugrađen 3G/UMTS za povezivanje sa bilo kog mesta u svakom trenutku.

Svestrani profesionalci„Lajfbuk“ je odnedavno jedini brend u kompletnoj ponudi prenosivih računara kompanije „Fudžicu“.

Osvežen fudžicu lajfbuk portfolio obuhvata čitav dijapazon modela za svaku računarsku potrebu.

Među njima su i dva nova modela A serije - svestrani lajfbuk A530 i AH530 prenosivi računari, projektovani, kako za poslovnu tako i za kućnu upotrebu. LCD ekrani ove serije su dijagonale 39,6 cm, široke orijentacije (16:9) i u sjajnoj ili antireflektujućoj izvedbi omogućuju komforan ergonomski rad.

Preko ugrađenog HDMI interfejsa moguće je, takođe, i povezivanje sa eksternim ekranom visoke definicije (HD). Tu su i nezaobilazne mogućnosti bežičnog povezivanja WLAN, blutut i, opciono, ugrađen 3G/UMTS za povezivanje sa bilo kog mesta u svakom trenutku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik